NLCSA.nl
Image default
Mode en Kleding

Bretellen als fashion statement

Wil je je bretellen als accessoire dragen dan kan zowat alles. Zowat het enige dat je fout kan doen met je bretels is deze tegelijkertijd met je riem dragen. Je kan ze zelfs gewoon los laten hangen op een jeans, het is maar waar jij je goed bij voelt. De kleur van je bretels stem je af op de rest van je outfit, maar je kan zelfs voor contrasterende kleuren gaan. Op mightygoodman.nl doe je alvast heel wat inspiratie op en je vindt er ook een lookbook. Zo ga je steeds met de juiste bretellen op pad.

 

Zakelijk bretellen dragen

Zowel zakelijk als feestelijk kan je perfect uit de voeten met bretellen. Volgens de oude etiquette mogen je bretellen niet zichtbaar zijn en draag je ze onder een vest. Een beetje zonde want op mightygoodman.nl hebben ze prachtige exemplaren in stof of leder. In principe dienen de bretels ook te matchen met de kleur van je overhemd. Maar tegenwoordig kan je best wat contrast aanbrengen en kan de vest gerust uit. Draag je bretels dan pakken deze het beste uit met een broek zonder lussen.

 

Bretellen binnen de 24 uur

Op mightygoodman.nl vind je een ruime keuze aan betaalbare bretellen. Stuk voor stuk handgemaakt en in de typische y-vorm. Deze kwalitatieve bretels zijn van het merk Dapper, een gekende naam.

Naast bretels vind je op de site van mightygoodman.nl ook heel wat andere herenkleding en accessoires. Alles wat je nodig hebt om stijlvol buiten te komen en gekleed te gaan kan je er online kopen. Surf gerust eens door de website, je vindt er ongetwijfeld heel wat leuke items. Als je je bestelling plaatst voor 23 uur dan worden je bretellen al de volgende dat netjes bij je thuis geleverd. Bestel je bovendien je items dan betaal je helemaal geen verzendkosten.

Bekijk vandaag nog alle leuke hebbedingen die je op mightygoodman.nl kan kopen en maak je keuze. Tik je favoriete paar bretellen op de kop en doe de nodige inspiratie op in het lookbook. Je zal zeker geen spijt krijgen van de aankoop van je bretellen!

http://www.mightygoodman.nl/nl/bretels/