NLCSA.nl
Image default
Mode en Kleding

Waar moet je op letten bij een leren pasjeshouder?

Waar moet je op letten bij een leren pasjeshouder?

Het kiezen van de perfecte pashouder voor je behoeften is belangrijker dan je misschien denkt. Met een verscheidenheid aan opties die er zijn, wil je er zeker van zijn dat je er een kiest die je niet alleen graag gebruikt en die bij je levensstijl past, maar die ook de juiste functies biedt voor al je behoeften. Waar moet je op letten bij het kiezen van de juiste leren pasjeshouder? Dat staat hieronder.

De dikte

Je wilt dat je leren pasjeshouder dik genoeg is zodat hij niet gemakkelijk buigt of breekt, maar dun genoeg zodat hij niet dik wordt in je zakken. Het is aan te raden om indien mogelijk met iets van ongeveer 3 mm dikte te gaan. Op deze manier past de pasjeshouder comfortabel in je zak zonder vast te komen te zitten aan iets dat zijn vorm in de loop van de tijd kan bederven of zelfs letsel kan veroorzaken!

Aantal zakken, gleuven en hoezen

Er zijn veel verschillende soorten pasjeshouders verkrijgbaar. Sommige zijn gemaakt van leer, andere van plastic of metaal. Sommige hebben twee slots voor kaarten, sommige hebben er drie en sommige hebben meer dan dat. Het belangrijkste om te overwegen bij het kopen van een pasjeshouder is het aantal zakken, gleuven of hoezen die het heeft. Als je maar één zak of mouw nodig hebt, kun je meestal iets eenvoudigs vinden in elke prijsklasse. Maar als je meerdere zakken of mouwen nodig hebt, moet je bereid zijn meer geld uit te geven.

De kleur

De kleur van de pashouder heren die je kiest, is een grote beslissing. De kleur van je leren pasjeshouder kan je net zo goed definiëren als al het andere in je garderobe. Kies je bijvoorbeeld voor een zwart leren pasjeshouder voor zakelijk, dan kan deze een statement maken over je professionele uitstraling. Kies je voor een bruine leren pasjeshouder voor zakelijk gebruik, dan kan deze een ander statement maken over je professionele uitstraling.

Er zijn echter sommige kleuren die meer opvallen dan andere als het gaat om het kiezen van de juiste kleur voor jou. Hier zijn enkele kleuren die het overwegen waard kunnen zijn. Zwart is al jaren de standaard kleur als het gaat om er professioneel of stijlvol uit te zien. Met zwart kun je niet fout gaan, maar vergeet ook andere kleuren zoals bruin of bruin niet! Bruin is een andere populaire kleurkeuze omdat het veelzijdig is en goed past bij bijna elke outfit of stijl waarmee je het wilt dragen! Als je niet zeker weet welk bruin je het beste staat, vraag dan je vrienden of familieleden of ze denken dat het goed bij je huidskleur past!

Soorten leren pasjeshouders

Het meest voorkomende type leren pasjeshouder is een bi-fold met twee vouwen en één zak. Het wordt ook vaak een tweevoudige portemonnee genoemd. Een andere populaire stijl is de drievoudige pasjeshouder, die drie vouwen en meer vakken heeft. Het is ideaal om meer kaarten in te bewaren dan een dubbelgevouwen kaart, maar niet zozeer dat het omvangrijk en onhandig in je zak of tas wordt. Het derde meest voorkomende type leren pasjeshouder is de geld clip pasjeshouder. Dit type portemonnee bevat alleen je creditcards, maar het doet dit met een speciaal ontwerp waarmee je het aan je voorvak of riemlus kunt klikken. Dit biedt gemakkelijke toegang tot je kaarten zonder dat je elke keer met je portemonnee hoeft te rommelen als je ze nodig hebt.