NLCSA.nl
Image default
Mode en Kleding

Een herenportemonnee van hoge kwaliteit

Absoluut praktisch en echte blikvangers zijn portemonnees van dun leer – de standaard lederen modellen presteren hier goed. Als u op zoek bent naar een investering op lange termijn, raden wij u een zuiver mooie portemonnee aan, gemaakt van fijn leer in gedempte kleuren.

In vorm en ontwerp strekt het assortiment zich uit van zeer eenvoudige tot levendige modellen in staand of liggend formaat tot uitgebreide modellen die de inhoud extra beschermen met een lederen of knopenflap. Terwijl een portemonnee met een opvallende veiligheidsketting zijn ruime uitstraling onderstreept, straalt een klassieke portemonnee met een elegante clipsluiting vrouwelijke retro charme uit.

Maar nog belangrijker dan er goed uit te zien is de werking van de portemonnee. Met alle bonuskaarten, documenten en kleine dingen die we bij ons dragen, is het belangrijk dat de kaartorganisatoren, vakjes en munthouders de zaken op orde houden, want orde is het halve werk. Elke Cowboysbag portemonnee is zorgvuldig ontworpen, zodat u voor alles voldoende ruimte heeft! Lang en elegant of klein en compact – in de online shop vindt u veel verschillende ontwerpen voor uw portemonnee.

Wilt u uw portemonnee liever in de vorm van een handtas: moet die groot en opvallend zijn? Geen probleem! Of eerder klein en compact, maar toch praktisch met veel kleine dingen? Geen probleem!

Met een portemonnee is het zinvol om een kwaliteitsproduct van hoogwaardig materiaal te kopen. De portemonnee moet immers niet alleen enkele maanden meegaan, maar ook meer dan tien jaar bruikbaar zijn. Daarom biedt Cowboysbag een grote selectie van herenportemonnees van uitstekende kwaliteit.