NLCSA.nl
Image default
Onderwijs

Kapperskruk (schoolkruk) gewaardeerd zitmeubel in het onderwijs!

Kapperskruk voor op school!

 

Leerkrachten staan veelvuldig in een kromme houding naast het tafeltje van leerlingen om de lesstof nog eens op individueel niveau te verduidelijken. Deze houding en het langdurig voor de klas staan zijn ingrediënten om op termijn last van spataderen of rugklachten te krijgen. Helaas blijkt in de praktijk dat dit ook daadwerkelijk het geval is en dat teveel leerkrachten door hun werkzaamheden lichamelijke klachten krijgen en zich ziek moeten melden. Dit is veelal te voorkomen door gebruik te maken van een kapperskruk ook wel zadelkruk genoemd.

 

Kapperskruk makkelijk verplaatsbaar!

 

De kapperskruk is een klein en licht zitmeubel wat door de ergonomische vormgeving van de zitting voor een natuurlijke en actieve zithouding zorgt. Deze gezonde manier van zitten zorgt er tevens voor dat de bekken automatisch in de juiste stand staan en afknelling van de benen voorkomt. Een goede kapperskruk of kappersfiets is dankzij een gasveer traploos in hoogte verstelbaar zodat u altijd op de juiste hoogte werkzaam bent. Bij werkzaamheden als leerkracht is het aan te bevelen om een zadelzit te kiezen die is uitgevoerd met soepel lopende wieltjes zodat u zich in de klas eenvoudig kunt verplaatsen zonder steeds op te moeten staan. Denk er wel om dat de wieltjes het juiste loopvlak hebben voor de ondergrond waarop u de kapperskruk gebruikt.

 

Kapperskruk overal inzetbaar

 

De kapperskruk is voor leerkrachten dus hét zitmeubel om vervelende lichaamelijk klachten te voorkomen. Naast het feit dat de zadelzit licht en makkelijk verplaatsbaar is hebben de kappersfietsen van Tabouret Benelux geen onderhoud nodig en staan garant voor jarenlang zitplezier.

Deze eigenschappen gecombineerd met de ergonomische functionaliteit van de zadelzitting maakt de kapperskruk een gewild zitmeubel in veel beroepsgroepen waarbij men veelvuldig in een verkeerde of dezelfde houding werkzaam is. U kunt hierbij denken aan de kappersbranche, een beroepsgroep waar men een bovengemiddeld ziekteverzuim kent door lichamelijke klachten en die zeer gebaat zijn bij het gebruik van een kapperskruk. Naast de kappersbranche treft u de kappersfiets ook veelvuldig aan in zorginstellingen, schoonheidssalons, winkels en tegenwoordig wordt op kantoor de bureaustoel door mensen met beginnende rugklachten steeds vaker verruild voor een ergonomische zadelzit.

 

Betaalbare kapperskruk!

Tot voor kort was een goede kapperskruk een prijzige aangelegenheid maar een goede kapperskruk hoeft tegenwoordig niet duur te zijn en hierdoor zie je deze zadelzittingen steeds vaker in huiselijke kring. Niet zo verwonderlijk als je bedenkt wat een geweldig hulpmiddel deze ergonomische kapperskrukken kunnen zijn voor mensen die wat moeilijk ter been zijn en toch nog graag zelfstandig lichte huishoudelijke werkzaamheden willen blijven doen.

Kapperskruk specialist

Voor welke werkzaamheden u uw kapperskruk ook aanschaft het is aan te bevelen om dit bij een specialist te doen die u van zinvol advies kan voorzien en niet bij een retailer die nog 101 andere producten aanbiedt en waarschijnlijk weinig tot niets van dit mooie en op veel verschillende manieren inzetbare product af weet.

Zo moet u bij aanschaf goed gëinformeerd worden over de juiste zithoogte en wieltjes van de kruk en is het raadzaam om juist wel of geen voetring aan te schaffen.

Tabouret Benelux is de online krukken specialist die u graag van gedegen advies voorziet voordat u over gaat tot een aankoop. Wij mogen al jaren leveren aan een groot aantal bedrijven en zorginstellingen in zowel Nederland en België. 

 

Tabouret Benelux maakt kwaliteit betaalbaar!

www.tabouretbenelux.com

Telefoon: 033-7850399

Meer info : bezoek dan de website