NLCSA.nl
Image default
Onderwijs

De handige service van een examenbureau

Wanneer u een mbo-onderwijsinstelling leidt, weet u dat uw leerlingen regelmatig examens moeten afleggen. De examens voor Nederlands en rekenen zijn voor ieder niveau verplicht en voor mbo-niveau 4 is ook een Engels examen verplicht. Het organiseren van examens is vaak een hele onderneming. U moet een ruimte beschikbaar stellen en zorgen voor surveillanten. Docenten hebben het vaak al druk genoeg en als u ook een tekort heeft aan klaslokalen, wordt een examen organiseren lastig. Gelukkig kunt u ook een examenbureau inschakelen dat een geschikte locatie en bekwame surveillanten regelt. Dat werkt wel zo gemakkelijk.

Goed bereikbare examenlocaties door heel Nederland

Een examenbureau waar u terecht kunt voor het laten afnemen van mbo-examens is Eureka Examens. Dit examenbureau heeft examenlocaties door heel Nederland. Van Maastricht tot Groningen; er is altijd een locatie in de buurt. Alle locaties zijn van alle gemakken voorzien en goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Bovendien kunnen de kandidaten, dankzij de flexibele openingstijden, op ieder gewenst moment hun examen maken, ook ’s avonds of in het weekend.

Overstappen naar digitaal toetsen

Steeds meer onderwijsinstellingen en bedrijfsopleiders stappen over naar digitaal toetsen. Dat is begrijpelijk, want deze vorm van toetsen is flexibeler, veiliger en efficiënter dan toetsen op papier. Eureka Examens biedt veilige software aan waarmee digitaal toetsen heel eenvoudig wordt. U kunt verschillende soorten vragen stellen, zoals meerkeuzevragen, open vragen, sorteervragen en cases. Zo biedt digitaal toetsen vaak nog meer mogelijkheden dan offline toetsen en is het bovendien:

  • Veilig
  • Efficiënt
  • Betrouwbaar
  • Overzichtelijk

Meer informatie

Wanneer u graag Eureka Examens wilt inschakelen om een examenlocatie en -faciliteiten voor u te regelen, kunt u eenvoudig telefonisch of online contact op nemen met dit examenbureau. De medewerkers vertellen u ook graag meer over de mogelijkheden voor digitaal toetsen. Zo bent u snel goed geïnformeerd en kunt u een weloverwogen beslissing nemen.