NLCSA.nl
Image default
Particuliere dienstverlening

Met begeleid wonen voor volwassenen weer de regie over uw eigen leven

Heeft u hulp nodig bij een aantal zaken waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt? Bijvoorbeeld bij het regelen van uw financiën, of het zinvol invullen van uw dag? U bepaalt, met een persoonlijk begeleider, bij begeleid wonen voor volwassenen bij Leviaan aan welke doelen u werkt en wat de rol van uw begeleider hierbij is. U bepaalt welke stappen u onderneemt. Bij het stellen van doelen krijgt u uiteraard ondersteuning van een persoonlijk begeleider, die onderdeel is van een ervaren begeleidingsteam. Dit gaat allemaal volgens de krachtenaanpak, voortkomend uit de herstelgedachte. Bij Leviaan gelooft men er namelijk in dat uw situatie altijd kan verbeteren, als u vanuit uw eigen kracht handelt. Waar heeft u hulp bij nodig?

Hoe gaat begeleid wonen voor volwassenen in zijn werk?

Wanneer u bij Leviaan aanklopt voor begeleid wonen, wordt er eerst geïnventariseerd waar u hulp bij nodig heeft. En welke wensen heeft u als het gaat over de manier waarop u aan uw doelen wilt werken? Welke (zorg)behoeften heeft u? Er wordt een plan van aanpak gemaakt, waarin de doelen praktisch en stap voor stap besproken worden. Tijdens het traject van begeleid wonen voor volwassenen coacht en ondersteunt de begeleider u waar nodig. Het belangrijkste blijft dat u uw doelen behaalt op de manier waarop u dat wenst.

De inschrijfprocedure voor begeleid wonen

Heeft u ondersteuning nodig in het dagelijks leven en wilt u daarom gebruikmaken van begeleid wonen voor volwassenen bij Leviaan? U kunt zich eenvoudig aanmelden via het aanmeldingsformulier op de website. Er wordt een intakegesprek ingepland zodat er een oplossing op maat gezocht kan worden. Ook wordt er bekeken welke indicaties van de gemeente en andere overheidsinstanties u nodig heeft. Want ook met het organiseren van de zorg die u nodig heeft, helpt Leviaan u graag. Wilt u graag eerst meer informatie ontvangen? Dan kunt u altijd contact met ze opnemen. Ze helpen u graag met al uw (zorg)vraagstukken.

https://www.leviaan.nl