NLCSA.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dé onafhankelijk pensioenadviseur voor het mkb

Wanneer u een eigen bedrijf heeft, is het belangrijk om een onafhankelijk pensioenadviseur in te schakelen om de pensioenen voor uw personeel op een goede manier te regelen. Zo wordt het pensioen niet beïnvloed door  commerciële belangen van bijvoorbeeld pensioenverzekeraars. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld een eerlijke collectieve pensioenregeling opzetten voor uw medewerkers, die hierover helder geïnformeerd worden. Heeft u al een pensioenregeling? Dan is het goed om deze eens kritisch tegen het licht te houden. Ook moet u ervoor zorgen dat uw ondernemingsraad goed geïnformeerd blijft over de steeds veranderende pensioenregelingen. Het zou prettig zijn als u voor hulp bij al deze zaken kunt aankloppen bij één specialist, toch? Dat kan. Schakel PHB Financieel Adviseurs in.

Gespecialiseerd in pensioenen voor middelgrote bedrijven

De dienstverlening van PHB Financieel Adviseurs is uitermate geschikt voor bedrijven die tussen de 10 en 400 medewerkers hebben. Op deze manier kunt u een collectieve pensioenregeling organiseren die overzichtelijk blijft en die goed te organiseren is. Maar dat is nog niet alles. PHB Financieel Adviseurs geeft een volledig objectief advies voor de pensioenregeling van uw personeel. Voor alles dat met pensioenen te maken heeft, kunt u bij deze specialist terecht. Zo heeft u één adres waar u terecht kunt voor al uw pensioenvragen. Daarnaast is deze pensioenadviseur gegarandeerd onafhankelijk, zodat u zeker weet dat u altijd eerlijk advies krijgt. Dit advies is duidelijk voor u én uw medewerkers.

Alle pensioenen op een veilige manier beheerd

PHB Financieel Adviseurs staat garant voor een goed beheerd pensioen. Zo wordt de pensioenuitkering voor uw personeel veiliggesteld. Daarnaast bespaart u tijd en geld door samen te werken met deze professionele partij. U hoeft zich niet bezig te houden met ingewikkelde pensioenregels en er gaan geen pensioenuitkeringen verloren, want deze onafhankelijk pensioenadviseur weet precies waar u en uw medewerkers recht op hebben. Dat is gunstig voor u en uw personeel.

https://www.phb.nl