NLCSA.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

MS Excel aan de top

Het spreadsheet programma Excel van Microsoft Office is het meest gebruikte rekenprogramma ter wereld. Het gebruiksvriendelijke programma maakt onder andere via een speciale techniek automatisch herberekeningen van formules in specifieke cellen. Deze “intelligent cell recomputation” techniek zorgt ervoor dat er snel en accuraat lastige berekeningen kunnen worden uitgevoerd. Een andere reden waarom Excel aan de top van de rekensoftware aan de top staat is dat de informatie grafisch vormgegeven kan worden. Hierdoor kunnen er in een handomdraai professionele rapportages via Excel worden uitgedraaid. We noemden al even de gebruiksvriendelijkheid van deze software, maar bent u nog niet bekend met Excel dan is het zeker de moeite waard minimaal een basistraining te volgen. Hierna kunt u direct aan de slag.

Workshops en trainingen Excel

Ervan uitgaande dat u zo’n gebruiker bent met weinig of geen ervaring met Excel, dan adviseren wij u een basiscursus te volgen die twee dagen duurt. In deze twee dagen leert u hoe u een werkblad opzet en bijvoorbeeld hoe u formules maakt, hoe de functies werken etc. U krijgt veel trucs en tips zodat u na deze tweedaagse scholing aan het werk kan met Excel. Er zijn ook opleiders die u een quickstart training Excel kunnen geven. In dit geval leert u in slechts één dag om te gaan met dit rekenprogramma.

Diverse versies van Excel

Het is goed mogelijk dat u graag de mogelijkheden en functies van een oudere versie van Excel wilt leren. Omdat het bedrijf waar u werkt nog niet over is gegaan op de nieuwste versie bijvoorbeeld. Dit is geen enkel probleem. Ook voor oudere versies, bijvoorbeeld MS Excel 2010, worden trainingen gegeven. Bekijken wij bijvoorbeeld de trainingen van MS Excel bij TailoriT uit Breda, een gerenommeerd opleidingsinstituut in Nederland, dan verzorgen zij Excel trainingen vanaf versie 2007 voor verschillende niveaus.

https://www.tailorit.nl/