NLCSA.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek waarom duizenden klanten hun artikelen, zoals draadstangen, bij deze aanbieder bestellen

Met een magazijn van ruim 13.300 m² en een voorraad van om en nabij 25.000 artikelen, voorziet Kobout duizenden klanten per jaar van geschikte bevestigingsmaterialen. Sinds 1979 kunt u hier al terecht voor onder andere draadstangen, maar ook een groot assortiment aan bouten en moeren. Wanneer u een bestelling plaatst, ontdekt u al snel de vele voordelen voor uw industrie-, handel- of bouwbedrijf. Lees verder om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Dé ideale partner voor bedrijven in de industrie, handel of bouw

De klantenkring van Kobout bestaat uit onder andere bedrijven in de elektrotechniek, constructie, civiele aannemers, maar ook aanbieders van bevestigingsmaterialen. De goed opgeleide medewerkers kunnen u dan ook gericht adviseren over de materialen die geschikt zijn voor uw project. Zo bent u snel wegwijs in het assortiment aan onder andere bouten, moeren en draadstangen. Indien nodig kunt u hier ook terecht voor maatwerkoplossingen, want het personeel kan het materiaal voor u in de gewenste lengte zagen. De stangen zijn beschikbaar in zowel rvs als staal en worden al binnen 24 uur bij u op locatie geleverd. Op deze manier kunt u snel weer aan de slag!

Laat ook andere logistieke diensten uit handen nemen

Doordat Kobout het brede assortiment aan onder andere draadstangen, bouten en moeren uit eigen voorraad levert, wordt u altijd snel geholpen. Wanneer uw gewenste bevestigingsmateriaal (tijdelijk) niet beschikbaar is, wordt het bovendien voor u besteld, zodat u alsnog spoedig verder kunt met uw werkzaamheden. Zo ziet u: bij deze aanbieder ontvangt u gegarandeerd de beste service. Naast de aanschaf van bevestigingsmaterialen, kunt u hier tevens terecht voor logistieke diensten. Laat bijvoorbeeld uw voorraad beheren of uw assemblage voorbereiden. Het personeel kan daarnaast ook uw transport voor u verzorgen. Bekijk de website voor alle mogelijkheden voor de industrie, bouw of handel. Via de contactgegevens op de website neemt u bovendien eenvoudig contact op met de medewerkers om al uw vragen te stellen.