NLCSA.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verzending in een brievenbusdoos kan u veel kosten besparen

Als u een webwinkel heeft die vooral kleine artikelen verkoopt, dan kunt u voor de verzending gebruik maken van een brievenbusdoos. Dit is een verpakking die door de brievenbus past en dus door de postbode kan worden bezorgd. Als u gebruik maakt van een brievenbusdoos dan bespaart u aanzienlijk op de kosten van verzending. Versturen via de postbode is namelijk altijd goedkoper dan wanneer u gebruik moet maken van een bezorgdienst. Als u gewone verzenddozen gebruikt past deze niet in de brievenbus en bent u dus altijd op zo’n bezorgdienst aangewezen, ook als het maar om een klein artikel gaat.

Maak het makkelijk voor iedereen en kies voor brievenbuspost

Als u een brievenbusdoos of een van de andere verzenddozen gebruikt dan maakt u het niet alleen uzelf gemakkelijk. Het is ook een stuk prettiger voor uw klant. Die betaalt minder verzendkosten en hoeft bovendien niet thuis te blijven om op het pakje te wachten of dit later bij een afhaalpunt op te halen. Een verzenddoos is natuurlijk erg handig voor grotere artikelen, maar als het niet nodig is om deze te gebruiken kunt u dit net zo goed achterwege laten. Er zijn zelfs bedrijven die artikelen uit de verpakking halen om versturen als brievenbuspost mogelijk te maken. Dit kan natuurlijk niet in alle gevallen maar kan ook voor uw branche een overweging zijn.

Dozen bestellen voor vlotte verzending

Heeft u verzenddozen nodig of brievenbusdozen? Dan kunt u die nu heel gemakkelijk online bestellen. Het bedrijf Twinpack heeft en breed assortiment verpakkingsmateriaal op voorraad in tientallen maten. U kunt desgewenst ook kiezen voor dozen met uw bedrijfsnaam of logo. Dit is een mooie extra reclame voor uw merknaam. Wilt u een grote hoeveelheid bestellen en graag eerst een offerte ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice van het bedrijf Twinpack voor een scherpe prijsopgave.