NLCSA.nl
Image default
Banen en opleidingen

Veel baankansen bij het uitzendbureau in Gorinchem en Oosterhout

Ben je op zoek naar een baan als operator, productiemedewerker of in de logistiek? Of wil je kunnen kiezen uit diverse commerciële en administratieve functies? Dan heb je de meeste baankansen bij Raaak Personeel, het uitzendbureau dat vestigingen heeft in onder andere Gorinchem en Oosterhout. Dit is een van de snelst groeiende uitzendbureaus van Nederland, dat al ruim 10.000 mensen heeft geholpen aan een baan. 70% daarvan heeft nu een vaste baan. Wanneer je via dit uitzendbureau solliciteert, ontvang je binnen een dag reactie op je sollicitatie. Ook zijn er diverse opleidingsmogelijkheden. De financiering hiervan kan in sommige gevallen ook geregeld worden door Raaak Personeel

Het uitzendbureau waar het draait om jou

Bij Raaak Personeel staan jij en je talenten centraal. Wanneer je jezelf bij hen aanmeldt, word je uitgenodigd voor een gesprek met een persoonlijk consultant. Hij of zij zal met oprechte interesse luisteren naar je verhaal en vervolgens zal hij of zij met je bespreken welke vacatures bij jou passen. Om zeker te weten of de vacatures bij je passen, doe je een gratis persoonlijkheidstest ter waarde van €150,-. Zo kan er onderzocht worden welke capaciteiten je hebt. Ontdek je talent met de geavanceerde methodes. Daarna kan er gezocht worden naar de juiste vacature én de juiste werkgever. Raaak Personeel kent als ervaren uitzendbureau veel werkgevers in de regio’s Gorinchem en Oosterhout, dus er is altijd een goede match voor jou.

Wij kijken verder dan je CV!

Wanneer je jezelf bij Raaak Personeel aanmeldt, kijken ze natuurlijk naar je CV om een indruk te krijgen van wat je zoal gedaan hebt. Maar dat zegt niets over je capaciteiten, en die vinden de consultants minstens net zo belangrijk. Want het gaat om wat jij kan en wat je leuk vindt. Pas als dat duidelijk is, kun je bij het uitzendbureau in Gorinchem en Oosterhout op zoek naar een nieuwe baan.