NLCSA.nl
Image default
Banen en opleidingen

Waar behaalt u uw VCA examen in Nederland?

In verschillende industrieën is een VCA examen verplicht. Zo kunt u denken aan constructie- en onderhoudswerkzaamheden, maar ook werktuigbouwkunde, steigerbouw en elektrotechniek. Bent u ondernemer in een van deze sectoren? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een specialist. Kies voor de persoonlijke service van NIKTA, een betrouwbaar bedrijf waar u uw VCA examen kunt halen. Op maar liefst 19 locaties, verspreid over heel Nederland, biedt deze specialist dit examen aan. Daarnaast zijn er 60 momenten per maand waarop het examen wordt gehouden. U kiest uit verschillende soorten VCA diploma’s: Basisveiligheid (B-VCA), Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA) en Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden (VIL-VCU). NIKTA biedt deze examens aan in verschillende talen. Bekijk de website en ontdek de mogelijkheden.

Verschillende manieren om een VCA examen te behalen

Bij een professioneel en ervaren bedrijf als NIKTA kunt u uw VCA examen halen. Dit kan op meerdere manieren. Kies bijvoorbeeld voor een VCA examen door middel van een open inschrijving. Zo heeft u de mogelijkheid om op 19 locaties het examen te behalen. Als u last heeft van dyslexie of moeite heeft met lezen biedt deze specialist een speciaal voorlees examen aan. U krijgt een koptelefoon op waarbij de vraag zo vaak wordt voorgelezen als u zelf wilt. Als u een organisatie heeft, waarbij u meerdere werknemers wilt voorzien van een VCA examen biedt deze specialist een groepsexamen aan. Dit is geschikt voor groepen vanaf 7 kandidaten en wordt afgenomen op de door u gewenste locatie. Heeft u met spoed een VCA diploma nodig? Tot 50 uur van tevoren kunt u een spoedexamen aanvragen bij dit professionele bedrijf.

Download gratis een proefexamen voor uw VCA examen

Op de werkvloer is veiligheid het allerbelangrijkste. Voor werknemers is het daarom verplicht om een VCA examen te behalen. Heeft u zich ingeschreven op de website van NIKTA? Dan wilt u zeker weten dat u het examen haalt. U heeft de mogelijkheid om online een proefexamen te downloaden. Zo kunt u oefenen en weet u zeker dat u alle kennis in huis heeft om het definitieve examen te maken. U bepaalt zelf op welke manier u het examen wilt doen. Als u dyslectisch bent, biedt NIKTA een voorlees VCA examen aan. Aan organisaties worden er ook maatwerkoplossingen geboden. Denk hierbij aan een groepsexamen voor alle werknemers.