NLCSA.nl
Image default
Banen en opleidingen

Kies voor loopbaancoaching met een persoonlijke coach in de regio Nijmegen

Wanneer je niet meer weet hoe de rest van je carriere eruit moet zien, is het een goed idee om loopbaancoaching te vragen aan een coach in Nijmegen. Deze kan je helpen met het uitstippelen van een nieuwe route in je carriere, een waar je wel gelukkig van wordt. Jouw coach in Nijmegen doet dit dankzij een jarenlange ervaring. Deze specialist in loopbaancoaching in Nijmegen heeft namelijk al meer dan 25 jaar ervaring met het geven van loopbaanadviezen. Toch blijft men hier coaching geven op een zeer persoonlijke manier.

Hulp bij het maken van belangrijke keuzes

Als je de hulp inschakelt van een coach die gespecialiseerd is in loopbaancoaching in Nijmegen, dan start je traject uiteraard met een intakegesprek. Zo weet jouw coach hoe hij of zij je kan helpen. Sowieso heeft jouw coach in Nijmegen altijd een zeer praktijkgerichte aanpak, waarbij voorbeelden uit de praktijk worden gebruikt. De begeleiding kan bestaan uit verschillende behandelmethoden, en vaak vindt er aan het einde een assessment plaats. Afhankelijk van de problemen wordt de duur en de intensiteit van het traject aangepast. Je kunt bijvoorbeeld een loopbaanscan krijgen in maximaal drie gesprekken, maar bij wat complexere problemen vinden er vaak zeven tot tien intensievere gesprekken plaats.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is op het gebied van loopbaancoaching in Nijmegen? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek en kom erachter hoe jouw problemen aangepakt kunnen worden. Je gaat gericht met jouw vraag aan de slag en krijgt verschillende oefeningen mee. Ook zijn intensieve gesprekken natuurlijk een onderdeel van de begeleiding. Deze begeleiding is altijd zeer persoonlijk en is specifiek gericht op jouw hulpvragen. Zo kun je snel weer verder in je carrière en word je geholpen op een manier die zeer prettig voor jou is.