NLCSA.nl
Image default
Bedrijven

Een professioneel verpakkingsbedrijf dat uw producten een nieuw gezicht geeft

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren verpakkingsbedrijf, is Milpak de beste plek waar u terechtkunt. Waarom? Omdat dit bedrijf niet alleen voor verpakkingen van hoge kwaliteit zorgt, maar ook omdat het een resultaat levert dat volledig op de wensen van de opdrachtgever gebaseerd is. Daarnaast hebben de specialisten van dit verpakkingsbedrijf ervaring met diverse sectoren die werken met professionele verpakkingen van producten. Het klantenbestand van Milpak bestaat uit Belgische, Nederlandse en ook Franse klanten. De verschillende verpakkingen die hier voor diverse bedrijven geproduceerd worden zijn flowpacks, dosiszakjes en pillowpacks. De visie en creativiteit die uw onderneming karakteriseren, worden geïmplementeerd in de verpakking van uw producten. U hoeft alleen maar aan de specialisten door te geven wat uw wensen en voorkeuren zijn!

De verschillende verpakkingsmogelijkheden

Er zijn drie verpakkingsmogelijkheden die door Milpak worden geboden. Allereerst is er flowpack: het hermetisch verpakken van allerlei vaste producten zoals drukwerk, gadgets, stalen, chocolade en koekjes. Ook folders en gadgets die voor promotie worden gebruikt, zijn een voorbeeld van flowpacken. Ten tweede biedt dit verpakkingsbedrijf pillowpacking aan, die wordt gebruikt voor meer inhoud en producten in een korrelige vorm. De derde mogelijkheid is een verpakking in de vorm van dosiszakjes, die vooral passen bij producten die eenmalig gebruikt worden. Denk aan poeders, tabletten en kleine zakjes met cosmeticaproducten die als promotiemateriaal worden uitgedeeld.

Neem contact op en maak uw wensen kenbaar

Wanneer u in zee gaat met Milpak, heeft u te maken met een verpakkingsbedrijf dat altijd transparant blijft tijdens het productieproces. Bovendien geven de specialisten u het beste advies bij ieder project, zodat uw wensen en hun deskundigheid tot het beste resultaat zullen leiden. De kwaliteit die dit bedrijf levert wordt van tevoren al bevestigd door de certificaten waar het over beschikt, namelijk het IFS Global Markets Food-certificaat en het Bio-certificaat. Deze kunt u vinden op de website van Milpak. Besteed de verpakking van uw producten vandaag nog uit aan een specialist en neem contact op!

https://milpak.be/