NLCSA.nl
Image default
Eten en drinken

Keuze uit honderden simpele en unieke bladerdeeg recepten

Wil je snel en gemakkelijk de lekkerste bladerdeeghapjes maken? Bekijk dan eens een van de honderden bladerdeeg recepten van Tante Fanny. Maak bijvoorbeeld heerlijke verse appelflappen of kies voor iets uniekers zoals puddingflappen. Een ander heerlijk zoet gerecht zijn bladerdeegstengels met jam. Je kan eindeloos variëren qua smaak door verschillende soorten jam te gebruiken. Het enige wat je nodig hebt, is een rol bladerdeeg, jam, een ei en een beetje kristalsuiker. Zo simpel kan een gevarieerd recept van Tante Fanny zijn. Het voordeel van de bladerdeeg recepten van Tante Fanny is dat iedereen ervan kan smullen. Het bladerdeeg is namelijk vegan en lactosevrij. Bovendien is het geheel vrij van smaakversterkers, kleurstoffen, geharde vetten en conserveringsmiddelen. Gezonder bladerdeeg recepten maken kan niet!

Voor iedere pizzaliefhebber het perfecte recept

Ben je gek op pizza en wil je een pizza beleggen geheel naar jouw wens? Bekijk dan eens de vele recepten en waan je in de Italiaanse keuken. Met het verse pizzadeeg van Tante Fanny is een pizza niet eens een ongezonde keuze. Net zoals het bladerdeeg, is het pizzadeeg van hoge kwaliteit. Je kunt jouw pizza beleggen op drie verschillende degen:

  • Vers pizzadeeg met tomatensaus
  • Vers pizzadeeg zonder saus
  • Vers spelt-pizzadeeg van 100% speltbloem

Kies een van bovenstaande degen en bedenk alvast hoe je jouw pizza gaat beleggen. Je hebt keuze uit maar liefst meer dan 100 recepten!

Voor ieder moment een heerlijk recept

Ben je op zoek naar inspiratie? Dan is de keuze bij Tante Fanny oneindig. Naast de honderden bladerdeeg- en pizzarecepten, vind je op de website nog veel meer. Heb je nog veel producten in uw voorraadkast staan? Ga dan voor een grote opruiming en kijk eens bij de recepten ‘Koken uit de voorraadkast’. Ben je vegan en wil je iets nieuws proberen? Ook dan heb je genoeg keuze. Wat dacht je van flammkuchen met pastinaak en wortel of bladerdeegstengels met paprika? Waar je ook naar op zoek bent: Tante Fanny heeft het! Schrijf je in voor de nieuwsbrief of download een receptenboekje naar keuze. Zo kun je op ieder moment een heerlijk recept op tafel zetten!