NLCSA.nl
Image default
Bedrijven

Koop betrouwbare apparatuur voor meet- en regeltechniek

Voor het uitvoeren van meet- en regeltechniek is betrouwbare apparatuur nodig. Alleen dan kunt u betrouwbare metingen doen en de situatie ten aanzien van de temperatuur en de luchtbevochtiging in een pand optimaliseren. Als u eerst goede metingen doet kunt u vervolgens instellingen wijzigen om bijvoorbeeld de temperatuur te veraangenamen of ervoor te zorgen dat de luchtvochtigheid in het pand verbetert zodat mensen die er werken minder snel last krijgen van droge ogen en hoofdpijn. Een optimaal klimaat verlaagt het ziekteverzuim onder uw medewerkers.

Zorg voor een gezond klimaat voor u en uw personeel

Het is de taak van de werkgever om voor een gezonde werkomgeving te zorgen. De Arbeidsinspectie kan anders een boete of een maatregel opleggen. U dient de situatie dan binnen een vastgestelde termijn te verbeteren. In ernstige gevallen kan uw bedrijf zelfs worden gesloten als de situatie voor uw medewerkers niet veilig is. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Goede apparatuur voor regeltechniek kan daarbij helpen. Er zijn diverse merken van deze apparatuur in de handel, alleen bij het gebruik van de juiste hulpmiddelen kunt u vertrouwen op de metingen en op de aanpassingen die u mogelijk doet naar aanleiding van deze metingen. U kunt hiervoor uiteraard altijd het advies van een deskundige vragen.

Wie kan mij goede meetapparatuur leveren voor een goed klimaat in mijn bedrijf?

Als u zelf de meet- en regeltechniek voor uw bedrijf wilt verzorgen dan heeft u daarvoor betrouwbare apparatuur nodig. Die kunt u onder andere kopen bij Velek in het Belgische Ruinen. Zij leveren kwaliteitshulpmiddelen die u kunnen bijstaan bij optimaliseren van het klimaat in uw bedrijf. U kunt uw interesse kenbaar maken of eerst voor meer advies contact opnemen met de klantenservice van Velek. Zij zullen u graag en deskundig te woord staan. De contactgegevens vindt u op de website.

https://velek.be/