NLCSA.nl
Image default
Bedrijven

Uw geheel op maat gemaakte vloer vindt u bij de vloerenwinkel in Oss

Bent u op zoek naar een vloerenwinkel, dan bent u bij Van der Heijden Vloeren aan het juiste adres. Bij het uitzoeken van een vloer wilt u zeker weten dat u een vloer aanschaft die jarenlang meegaat. En misschien heeft u wel bepaalde wensen over het uiterlijk van uw vloer, waar standaard vloeren niet aan voldoen. In dat geval kunt u terecht bij deze vloerenwinkel in Oss. Uw vloer wordt hier namelijk geheel op maat gemaakt. Een bepaald patroon, een bepaalde kleur of een bepaalde handeling is dan ook geen enkel probleem.

Een ruim aanbod aan verschillende vloeren

In de vloerenwinkel van Van der Heijden Vloeren vindt u een scala aan mogelijkheden voor uw nieuwe vloer. Zo kunt u hier terecht voor houten vloeren, parket vloeren en laminaat vloeren. Maar ook lamelparket of een rooster voor uw convectorput behoort tot de mogelijkheden. Daarbij kunnen zij elke vloer zo behandelen dat deze volledig voldoet aan uw wensen. Door bijvoorbeeld het schuren, borstelen of lakken van een vloer krijgt deze een geheel andere uitstraling. Uw vloer voorzien van een white wash behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Door het uitzoeken van de vloer van uw voorkeur, inclusief de door u gewenste behandeling heeft u een unieke vloer die voldoet aan al uw wensen.

Een duurzame vloer voor optimaal woongenot

Als u een vloer aanschaft, is dat een investering waar u jarenlang plezier van wilt hebben. De kwaliteit van uw vloer is van het hoogste belang. Het is dan ook fijn om te weten dat u bij Van der Heijden Vloeren een vloer van optimale kwaliteit koopt. Door de FSC-certificatie kunt u er zeker van zijn dat uw houten vloer duurzaam is geproduceerd. Bent u benieuwd naar de houten vloeren, laminaat vloeren of andere houten vloeren bij deze vloerenwinkel? Breng dan zeker een bezoek aan de vloerenwinkel in Oss en laat u verrassen door alle mogelijkheden.