NLCSA.nl
Image default
Bedrijven

Stukadoor Delft: de firma van de Gele Lo krijgt belangrijke post

Goede stukadoor Delft. U en ik weten het maar al te best. In het leven kun je geluk hebben of pech. Soms zit het mee en soms zit het tegen. U en ik, ieder van ons, heeft wel eens pech of geluk. Er zijn mensen die veel geluk hebben en er zijn mensen die veel pech hebben. Ik ken een vrouw uit het dorp Loon op Zand die in haar leven erg veel pech had. Zij trad in haar leven twee keer in het huwelijk. Ja, ik wil. Stukadoor Delft.

De firma van de Gele Lo maakt kans op een enorme klus

Stukadoor Delft. De eerste man van deze vrouw uit het dorp Loon op Zand werd zeer ziek en ging dood aan deze ziekte. Uit haar eerste huwelijk werd één kind geboren, ook dit kind werd ziek en zij ging dood aan deze ziekte. Een paar jaar later gaf de vrouw uit het dorp Loon op Zand voor de tweede keer haar jawoord. Uit dit huwelijk werden drie kinderen geboren. Korte tijd na de geboorte van het derde kind werd haar man ziek en hij ging dood. Stukadoor Delft.

De directie kan bijna niet geloven wat er in de brief staat

Stukadoor Delft. Maar de gifbeker voor de vrouw uit het dorp Loon op Zand was helaas nog lang niet leeg. Twee van haar drie kinderen werden erg ziek en gingen dood aan hun ziekte. Maar zelfs dit was niet het einde van alle ellende. Haar derde kind kreeg een ongeval op haar werk en kwam in een rolstoel terecht. Deze vrouw uit het dorp Loon op Zand had een gave: zij kon met haar handen pijn wegnemen. Zij heeft dit meer dan vijftig jaar gedaan. Stukadoor Delft.