NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Maak fraaie afdrukken met de Brother en Canon inktpatronen

Als u de mooiste afdrukken wilt maken dan gebruikt u natuurlijk originele Brother inktpatronen. Hiermee maakt u kwalitatieve afdrukken van zowel tekst als afbeeldingen. Wilt u een mooie foto afdrukken dan bereikt u het beste resultaat als u goede kwaliteit fotopapier gebruikt. U kunt bij Go4inkt ook kiezen voor het voordelige huismerk. Dit zijn Brother inktpatronen die qua kwaliteit niet veel onder doen voor het origineel. Het grote voordeel is dat de Brother inktpatronen niet alleen goedkoper zijn maar dat ze ook in veel gevallen meer inktinhoud hebben.

Bestel voordelig de Canon inktpatronen

Met de Canon inktpatronen van Go4inkt maakt u de mooiste afdrukken, zowel van foto’s als van tekst. Canon maakt naast printers ook camera’s en staat daarom bekend om zijn uitstekende printkwaliteit. U print de mooiste foto’s als u kiest voor de originele Canon inktpatronen. Als een gelijkwaardige kwaliteit voor u voldoende is dan kiest u voor de huismerk Canon inktpatronen. U bespaart aanzienlijk op de kosten en een tweede voordeel is dat deze patronen meestal meer inkt bevatten dan het origineel. U selecteert ze eenvoudig door uw printer te kiezen in het menu op de website. U ziet per type direct welke Canon inktpatronen beschikbaar zijn.

Wilt u zeker weten dat u de juiste inktpatronen bestelt?

Als u het merk en type van uw printer selecteert dan is de kans vrijwel nihil dat u onjuiste inktpatronen bestelt bij Go4inkt. Als u toch twijfelt dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice voor advies. Als u met spoed uw inktpatronen nodig heeft is er ook geen probleem. U heeft uw bestelling doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen in huis omdat vrijwel alle producten leveren uit voorraad. Thuisblijven voor de bezorger is meestal niet nodig. Indien nodig worden de artikelen als brievenbuspost verzonden.