NLCSA.nl
Image default
Groothandel

Behalve holnieten kunt u ook een handige handpers kopen bij de specialist

Behalve goede holnieten is het ook belangrijk om een goede handpers te kopen. Ritom Mortier is daarom niet alleen de specialist voor verschillende kleuren holnieten, maar ook voor verschillende handpersen. Heeft u advies nodig over de holnieten of de handpers die u gaat kopen? Ritom Mortier is u uitstekend van dienst als u op zoek bent naar diverse technische producten en spitsvondige oplossingen voor bevestigingssystemen. Ook voor dubbele holnieten kunt u terecht bij deze specialist. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Ritom Mortier.

Voor het kopen van dubbele holnieten gaat u naar deze specialist

Wilt u holnieten gebruiken om twee verschillende oppervlakken aan elkaar te verbinden? Hier zijn dan dubbele holnieten voor nodig. Waar u dit doet? Bij een specialist als Ritom Mortier. Samen met u bedenken zij oplossingen voor de productie-industrie. Bent u op zoek naar uitzonderlijk goede ideeën voor bevestigingssystemen? Dan zit u hier goed. De dubbele holniet bevestigt twee aparte stukken metaal, leer en ander materiaal. Dit kunnen luchtkanalen zijn, maar ook bijvoorbeeld leren riemen. In een handpers worden beide delen samengedrukt. U schaft in het assortiment van Ritom Mortier zowel dubbele holnieten als een handmatige pers aan. Neem direct contact op met de specialist.

Hier kunt u holnieten kopen in verschillende kleuren

Holnieten moeten soms niet al te veel opvallen. Een mooie afwerking is bijvoorbeeld belangrijk bij gebruik in leer. U gaat de specialist voor holnieten in diverse kleuren. U kunt bij de specialist, Ritom Mortier, nikkel holnieten vanaf 2.000 stuks. De andere kleuren zijn beschikbaar met een minimale afname van 10.000 stuks. Heeft u nog een handpers nodig om de holnieten te bevestigen? Ook holnieten voor verschillende toepassingen koopt u eenvoudig en snel bij de specialist. Bent u op zoek naar andere producten voor bevestigingsproblemen bij vitrines, fietszadels, informatieborden en multomappen? Ook die vindt u bij de specialist! Deze zorgt ervoor dat alles weer vastzit!