NLCSA.nl
Image default
Groothandel

Dit bedrijft verkoopt meer dan 1.000 verschillende tegels

Bij Van Noort BV vindt u een enorme tegelafdeling met ruim 1.000 soorten wandtegels en 200 soorten vloertegels. Hiernaast kunnen de professionele medewerkers u van gedegen advies voorzien en verzorgen zij eventueel ook uw vloerverwarming. Let op, want niet alle tegels zijn geschikt voor vloerverwarming. Met de geavanceerde ‘Tegelviewer’ op de website ontdekt u meer dan 2.000 tegelsoorten en maakt u eindeloze combinaties voor uw gewenste woonruimte. Plaats de tegels in een badkamer, keuken, woonkamer of slaapkamer om te zien hoe de tegels er in werkelijkheid uit komen te zien. De service én het gemakkelijke overzicht op de website maken het shoppen bij Van Noort BV een prettige en soepele ervaring.

Bouwmaterialen voor ieder project

Heeft u uw tegels uitgekozen? Dan heeft u waarschijnlijk ook nog bouwmaterialen nodig voor uw bouwproject. Bij dit bedrijf in Zuidland, nabij Rotterdam, vindt u alles op één locatie: een grote showroom met keukens en badkamers, een outlet én een bouwwinkel met bouwmaterialen van klein tot groot. Denk aan grove bouwmaterialen zoals betonijzer, cement en dakpannen. Maar ook de benodigde gereedschappen van topmerken, zoals van Makita en Stanley. De gehele basis en aankleding van uw verbouwing vindt u dus op deze grote locatie in Zuidland, in regio Rotterdam.

Laat u door deze professionals adviseren en informeren

Heeft u vragen of heeft u advies nodig over geschikte bouwmaterialen of tegels? Dan staan de professionele medewerkers van Van Noort BV graag voor u klaar. U bereikt ze door hen te bellen, mailen of door simpelweg de winkel binnen te wandelen. Zo ziet u direct welk aanbod zij hebben en kunt u diverse materialen daadwerkelijk voelen en zien. U wilt uiteraard het beste van het beste voor uw woning of bedrijfspand. Daarom zit u zeker goed bij dit specialistische bedrijf. Ontdek het meteen via de overzichtelijke website of door naar de winkel te gaan.