NLCSA.nl
Image default
Groothandel

Het beste hoogwaardige metaal op maat dankzij deze leverancier

Galvano Metaalhandel BV biedt vakkundige service en metaal op maat aan aan klanten van over de hele wereld. Het maakt niet uit of u een grote of kleine onderneming runt, deze fabrikant in metaal staat klaar om u verder te helpen. Veel fabrieken en productiebedrijven bieden de service van metaal op maat aan. Metaalbewerking op maat betekent dat ze metaalproducten kunnen maken die voldoen aan specifieke behoeften van bedrijven. Naast het aanbieden van standaard metaalproducten, werken ze bij Galvano Metaalhandel BV in Eindhoven graag samen met hun klanten om iets te ontwerpen dat perfect aansluit op hun wensen.

Bespaar kostbare tijd dankzij metaal op maat

De fabricage van metaal op maat is tijdbesparend dankzij technologieën zoals computergestuurde plasmasystemen om formulieren gemakkelijk aan te passen voor het betreffende project. Dit voordeel van verbeterde tijdsefficiëntie en nauwkeurigheid kan leiden tot een grotere klanttevredenheid en het sneller aanleveren van een project. Ondanks dat de prijzen duurder zijn dan de massa-inkopen, bespaart een bedrijf toch een hoop kosten. Dit komt omdat ze niet zelfstandig al het metaal moeten bewerken. Het metaal is namelijk direct klaar voor gebruik wanneer u kiest voor metaal op maat in Eindhoven.

De metaalsoorten om mee te werken

Metaal op maat is een populaire keuze in een breed scala aan industrieën vanwege de hoge corrosiebestendige eigenschappen van roestvrijstaal en het vermogen om langdurige blootstelling aan verschillende omgevingen te weerstaan. Bij Galvano Metaalhandel BV in Eindhoven bieden ze een reeks aan verschillende metalen aan, zodat u altijd het beste materiaal zult vinden voor uw toepassing. Eén daarvan is koper. Dit is een van de zachtere, meer buigzame metaalsoorten en reageert daarom goed op buigen en solderen. Koper staat ook bekend om zijn hoge elektrische geleidbaarheid en wordt gebruikt om warmte of elektriciteit te geleiden. Daarnaast wordt titanium ook steeds vaker gebruikt. Dit lichtgewicht metaal is extreem sterk en wordt veel gebruikt in de lucht- en ruimtevaartindustrie voor de ontwikkeling van vliegtuigonderdelen en ook voor constructief ontwerp.

https://www.galvano-metaal.nl/