NLCSA.nl
Image default
Groothandel

De ervaren groothandel voor uw bakkersproducten

Al meer dan 80 jaar is Hart Delicious uit Lijnden een begrip in Groot Amsterdam en omstreken. Deze groothandel in bakkersproducten is uw partner voor de knapperigste churros en de zachtste muffins. Zij weten als geen ander dat uw klanten de hoogwaardige kwaliteit en geweldige smaken verwachten van u als bakker. De experts van Hart Delicious zijn zelf bakker, dus zij weten precies wat u als bakker verlangt. Bij deze groothandel en leverancier staan kwaliteit, versheid en service voorop. Kies voor de geweldige producten van deze grossier voor uw bakkerij.

Een breed assortiment bakkersproducten

Of u nu op zoek bent naar romige croissants of ready-to-go churros, deze groothandel in bakkersproducten heeft waar u naar verlangt. Alle producten in het diverse assortiment van deze groothandel zijn van hoge kwaliteit en hebben een geweldige smaak. Taarten en cheesecakes, wafels, donuts, bake-off broden, churros, het aanbod aan bakkersproducten van deze groothandel is bijna eindeloos. Het zou uiteraard kunnen dat u op zoek bent naar iets dat niet in het assortiment van deze grossier zit, maar wanneer u contact met hen opneemt is de kans groot dat uw wens toch vervuld wordt.

De lekkerste churros

Deze groothandel in bakproducten is gespecialiseerd in de Spaanse churros. Deze overheerlijke snack is in Nederland vooral bekend van zomervakanties, maar dankzij Hart Delicious uit Lijnden kunt u uw klanten ook in ons kikkerlandje verblijden met deze gefrituurde deegstengels. Wanneer u de ready-to-go churros bestelt hoeft u niets meer te doen dan, na ontdooiing, de deegstengels op te warmen in een (doorloop)oven. Maakt u liever zelf uw churros? Dan heeft deze groothandel in bakkersproducten speciale machines om de churros helemaal zelf te bereiden. Met de planeetmenger zorgt u voor het deeg voordat u in de conveyor toaster de stengels goudbruin en krokant maakt. Frituurt u ze liever? Dan heeft deze grossier een grituurschep en speciale churros lekbak voor u in het assortiment. Zo verblijdt u uw klanten altijd met de allerlekkerste snacks.

https://www.hartdelicious.nl/

Gerelateerde artikelen

Koop een hockeybitje en ga veilig het veld op

Behalve holnieten kunt u ook een handige handpers kopen bij de specialist

Koop een display koelkast of gekoelde werkbank van topkwaliteit