NLCSA.nl
Image default
Groothandel

Laat uw tegelvloer aansluiten bij de rest van het interieur van uw keuken

Wanneer u van plan bent om uw keuken te renoveren, wilt u hier natuurlijk nog jaren van genieten. Een mooie tegelvloer misstaat dan ook zeker niet in uw keuken. U bepaalt zelf de stijl van de tegels om deze perfect aan te laten sluiten bij het design en interieur van de rest van uw keuken. Intertegel is een tegelspecialist in Dordrecht met een uitgebreid assortiment Italiaanse tegels. Of u nu een strakke, donkere vloer in uw keuken wilt plaatsen of liever een vloer met een warme, landelijke uitstraling. Met de Italiaanse tegels van deze specialist weet u zeker dat u een tegelvloer in huis haalt voor uw keuken, die er niet alleen heel goed uitziet, maar ook eenvoudig te onderhouden en schoon te maken is.

Italiaanse tegels van uitstekende kwaliteit

Bij het kopen van nieuwe tegels voor uw tegelvloer in de keuken, wilt u verzekerd zijn van goede kwaliteit. U wilt natuurlijk niet dat een tegel bij het minst of geringste kapot gaat en dat u deze al snel moet vervangen. Door te kiezen voor tegels van Italiaanse makelij kiest u voor kwalitatief hoogwaardig materiaal. Italië is namelijk een van de grootste tegenfabrikanten ter wereld. Met merken als Imola, Kronos en Lea haalt u schitterende vloertegels in huis voor uw nieuwe keuken. Bij deze specialist in Dordrecht maakt u een keuze uit diverse kleuren, stijlen, materialen en structuren. Zo creëert u zelf uw ideale tegelvloer voor uw keuken.

Doe inspiratie op in de showroom van deze specialist

Voor veel mensen is de keuken een belangrijk deel van het huis. U wilt natuurlijk wel een keuken naar eigen smaak en die past bij de rest van uw huis. Wanneer u al wel een bepaald beeld van uw keuken in uw hoofd heeft zitten, maar nog niet precies weet welke tegels hier goed bij passen, kunt u altijd de showroom van Intertegel in Dordrecht bezoeken. In de showroom van deze specialist bekijkt u een uitgebreid assortiment en doet u inspiratie op voor de mooiste tegelvloer in uw keuken. De medewerkers die in deze showroom werken, kunnen u ook voorzien van deskundig advies over de verschillende Italiaanse tegels.