NLCSA.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Blossom blast saga, de nieuwe opvolger van candy crush saga.

Heb jij al van Blossom Blast Saga gehoord? Dit nieuwe spelletje van King is dé opvolger van Candy Crush Saga. Bij Blossom Blast Saga is het de bedoeling dat je verschillende bloemknoppen met elkaar moet combineren in een van de prachtige tuinen van het spel. Speel de bloemtuinen weg door deze steeds groter te laten bloeien. Houd je zetten wel in de gaten want voor je het weet ben je te laat.

Blossom Blast Saga spelen

Zoals hierboven al aangegeven, is het de bedoeling dat je 3 of meer bloemknoppen van dezelfde kleur met elkaar combineert zodat deze gaan groeien. Wanneer je dit doet, kun je een kettingreactie veroorzaken waarbij heel veel bloeiende bloemen weggespeeld kunnen worden. Wanneer de knoppen gaan trillen staat er helemaal iets leuks te gebeuren.

Zodra je een heel bloemperk wegspeelt, krijg je een ‘Awesome Blossom’. Pas wel op voor het onkruid in Blossom Blast Saga want dit kan voor onrust in je prachtige bloemenperk zorgen. Het draait allemaal om flowerpower. Kortom, hoe meer bloemen je kunt kweken, hoe beter.

Blossom Blast Saga spelen met je vrienden

Naast dat je het spel alleen kunt spelen op je mobiele telefoon of op andere mobiele apparaten, kun je ook met vrienden spelen. Zo kun je zien wie de hoogste score haalt en wie de beste tuinier is.

Kenmerken van Blossom Blast Saga

● Ontzettend mooie grafische effecten in een prachtige omgeving met mooi tuinen
● Combineer 3 of meer bloemknoppen die een zelfde kleur hebben zodat de bloembollen gaan groeien
● Ga mee met Blossom op avontuur naar de feesttuin of de droomweide
● 120 unieke levels die onder verdeeld zijn in 4 verschillende soorten speltypen:
* Scoremodus: combineer 3 of meer bloemknoppen die dezelfde kleur hebben om het benodigd aantal punten te halen.
* Haal het onkruid weg-modus: combineer de bloemknoppen rond het onkruid zodat het onkruid verdwijnt
* Grote knoppen-modus: combineer een grote bloemknop met een aantal andere bloemknoppen die dezelfde kleur hebben of laat de bloemknoppen bloeien naast een grote bloemknop. Zodra de teller op 0 staat, knalt de bloemknop!
* Verzamel bloemen-modus: laat een bepaalde kleur bloemknoppen groeien om de level te behalen
● Blossom Blast Saga is eenvoudig opgezet en erg leuk om te spelen. Voor de echte fans wordt het niveau telkens iets hoger naarmate je verder in het spel komt. Zo blijft het een uitdaging om het spel te spelen.
● Leuk om samen met je vrienden te spelen
• Eenvoudige synchronisatie op diverse mobiele apparaten
• Volledige spelfuncties ontgrendelen zodra er een internetverbinding aanwezig is

Blossom Blast Saga downloaden

Ben je van plan om het spel te gaan spelen? Dan kun je Blossom Blast Saga gratis downloaden. Je kunt er wel voor kiezen om bijvoorbeeld extra zetten of levens te kopen tijdens het spelen van het spel. Dit is natuurlijk helemaal aan jezelf. Pas op, het spel kan verslavend zijn. Toch spelen? Ga dan naar Blossomblast.nl en download dit populaire spelletje. Veel plezier!

http://blossomblast.nl/