NLCSA.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Wat zou jij doen met miljoenen prijzengeld?

Als je in Nederland woont speel je gegarandeerd mee met de loterij. Als je dit onzin vind en denkt dat je niet gaat winnen ben je één van de weinigen, want veel mensen in Nederland zien het als een kans om makkelijk en heel snel geld te verdienen. We zijn allemaal te laat in de cryptocurrency trein gestapt dus misschien is de loterij het wonder dat ons gaat helpen naar het luxe leventje. De pessimisten zullen zeggen dat de kans heel klein is dat je wint. Als optimist zeg ik dat het klopt, maar de kans dat jij wint is net zo groot als de kans dat iemand anders hem wint. Ik ga je hierbij vertellen wat je allemaal kan doen met een grote geld prijs. 

Als eerst kan je dat aan je huis laten doen wat je stiekem altijd al wou. Zet die nieuwe keuken er in, vervang het dak of laat is een mooi aanbouw aan je huis maken. Er zijn een heleboel dingen aan je huis die je kan veranderen. Je kan er voor kiezen om gelijk een heel duur huis te kopen. Het probleem daarmee is dat het echt miljoenen gaat kosten en dat het kan vreten aan je vermogen. Als de jackpot staatsloterijhebt gewonnen en je hebt 30 miljoen dan snap ik dat je denkt dat het niet op kan, maar vergis je niet dat een duur huis ook héél duur in verzekering en onderhoud is.

Hiernaast kan je een mooie auto kopen. Je kan het hierin zo gek maken als dat je zelf wilt. Koop je een dikke Ferrari en zet je die voor je deur om te showen of koop je gewoon een hele dikke uitvoering van de Audi A6?

 

Online de loterij vergelijkenzorgt ervoor dat je een loterij kiest die het beste bij jou past.

https://www.vergelijkloterij.nl