NLCSA.nl
Image default
Banen en opleidingen

Stuur uw medewerkers nu naar een cursus keuren elektrisch gereedschap

Wilt u dat uw personeel goed op de hoogte is van het veilig gebruik van gereedschappen, stuur ze dan naar een cursus keuren elektrisch gereedschap. Hier leren de cursisten hoe zij apparaten moeten keuren die dagelijks worden gebruikt in een bedrijf of bij klanten. Het gaat dan om apparaten die werken op zowel 230 volt als op 400 volt. De veiligheid moet immers altijd worden gegarandeerd om ongelukken met letsel of blijvende invaliditeit te voorkomen. Voor het keuren gelden speciale regels. Deze komen tijdens een cursus keuren elektrisch gereedschap ruim aan bod.

Wat is de inhoud van deze nuttige cursus?

Het grote voordeel van de cursus keuren elektrisch gereedschap is dat deze zowel een theoretisch als praktijkdeel bevat. Eerst worden de cursisten uitgebreid geïnformeerd over de wet- en regelgeving die is opgenomen in de NEN 3140. Dit is de norm die geldt voor elektrische apparaten. Hierin staan de criteria waar een apparaat aan moet voldoen om het veilig te kunnen blijven gebruiken. Het testen gebeurt met officiële testapparaten. Deze kunt u zelf meebrengen als u de cursus volgt of één van uw medewerkers. Ze zijn ook op de cursus beschikbaar. Zo’n testapparaat kunt u online bestellen. Na deze 1-daagse cursus bent u officieel keurmeester voor het controleren voor elektrische apparaten.

Waar kunt u zich aanmelden voor deze cursus?

U kunt zich online aanmelden voor de cursus keuren elektrische apparaten bij Omega Training & Inspectie. Zij verzorgen de cursus het gehele jaar door op diverse locaties in Nederland. U kunt dus zelf bepalen waar en wanneer u deze training wilt volgen. U kunt zichzelf of een medewerker meteen online aanmelden. Deze aanmelding wordt bevestigd zodat u zeker weet dat er op uw komst wordt gerekend. De trainingskosten bedragen 199 euro per persoon. Er wordt voor een gratis lunch gezorgd. De docent die de cursus geeft is afkomstig uit de praktijk en kan de kennis daardoor op een enthousiaste en goede manier overbrengen.

https://omegatraining.nl