NLCSA.nl
Image default
Bedrijven

Aanleg groene daken

Bent u milieubewust en wilt u graag wat besparen op uw energierekening? Verdiep u dan eens in de voordelen van een groen dak. Groene daken worden ook wel sedumdaken genoemd. Dit zijn daken waarop planten, grassen en mossen groeien. Dit fleurt de stad op en heeft daarnaast vele andere voordelen. De beplanting op het dak zorgt ervoor dat het dak langer mee gaat en het geeft een goede isolatielaag. Groene daken zorgen ervoor dat de temperatuur in steden omlaag gaat en dat er minder fijnstof in de lucht zit. Als laatste wordt de riolering ontlast, doordat regenwater gelijkmatiger af wordt gevoerd.

Uw dakspecialist

Er kleven genoeg voordelen aan een groen dak. Dit is de reden dat de Gemeente Rotterdam inwoners stimuleert om een groen dak aan te leggen. Bent u ook geïnteresseerd in een groen dak? Neem dan contact op met Kewodak. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en repareren van platte daken. Of het nu om uw bedrijf gaat of om uw woning, wij hebben altijd een passende oplossing. We bespreken graag de mogelijkheden met u voor de aanleg van een groen dak. Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw groene dak.

Andere daksoorten

Niet alleen voor de aanleg van groene daken kunt u bij ons terecht. Er zijn ook andere milieuvriendelijke en energiebesparende oplossingen voor uw platte dak. Op de website van Kewodak kunt u zien welke eigenschappen de verschillende soorten daken hebben. Wij bespreken graag met u welk soort dak voor u het meeste voordeel op kan leveren. U kunt ons inschakelen voor alle werkzaamheden aan uw dak. Heeft u een lekkage? Twijfel dan niet om direct contact op te nemen met uw dakdekker Rotterdam. Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar om zo snel mogelijk het probleem te verhelpen.

http://www.kewodak.nl/