NLCSA.nl
Image default
Bedrijven

Koop uw keerwanden zonder lange wachttijd

Bent u op zoek bent naar keerwanden voor uw project? Dan heeft u natuurlijk liever niet te maken met erg lange wachttijden. Zowel tijdens de aanvraag zoals het ontvangen van de offerte, maar ook tijdens de productie van uw keerwanden wordt u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk geholpen. Het is het dan ook het gemakkelijkst om zaken te doen met een organisatie met korte lijnen. Zo’n organisatie is MBS Beton. Met hun eigen productielocatie kunnen ze u snel helpen met zowel prefab als op maat gemaakte wanden. De prefab wanden staan op voorraad op de productielocatie en zijn dus snel leverbaar. Op maat gemaakte wanden nemen iets meer tijd in beslag, maar zijn ook binnen korte tijd te leveren.

Uw keerwand op maat gemaakt

Keerwanden zijn geschikt voor veel soorten toepassingen. Denkt u hierbij aan de agrarische sector, de industriële sector of grond- en wegenbouw. Daarnaast kunt u ook hoogteverschillen in uw tuin opvangen met deze wanden. Elk project is anders en heeft keerwanden van specifieke maten nodig. Daarnaast staat niet overal grijs beton even mooi. Daarom heeft u bij MBS Beton ook de mogelijkheid om keerwanden te bestellen in een bepaalde kleur of met een bepaald patroon. Bijvoorbeeld met een bakstenen patroon. Ook heeft u de mogelijkheid om structuur op een wand te laten aanbrengen. Dit kan een heel grove structuur zijn, of juist een heel strakke structuur. Bij MBS Beton heeft u keuze uit tientallen verschillende structuren.

Ook de plaatsing wordt voor u verzorgd

Het plaatsen van keerwanden is een proces waarvoor groot materieel nodig is. Koopt u uw wanden bij MBS Beton, dan wordt ook de plaatsing uiteraard voor u verzorgd. Al veel tevreden klanten zijn u voorgegaan en profiteren dagelijks van de hoge kwaliteit van de keerwanden van MBS Beton. Bent u nieuwsgierig geworden naar het assortiment, neem dan een kijkje op de website.

https://www.mbsbeton.nl