NLCSA.nl
Image default
Bedrijven

rieten dak

Bent u wel eens langs een huis gelopen waar het dak niet was gemaakt van dakpannen maar van riet? Vast wel, en u heeft toen vast gedacht aan het bezitten van een rieten dak. Maar vanaf dat punt laten mensen het achter zich en gaan ze verder met hun leven. Best zonde eigenlijk, want zo’n dak is erg mooi en u bent ook nog eens minder kwijt aan verwarmingskosten.

u kunt er op vertrouwen dan rietwerk goed kwaliteit levert en het dak zo snel mogelijk bij u kunt plaatsen! door onze jaren ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat het plaatsen van een rieten dak voor ons een fluitje van een cent is. als u een rieten dak wilt hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen en zelf ervaren wat een rieten dak of kap voor uw huis kan betekenen

Nou hoor ik u denken: ‘’allemaal leuk en aardig, maar wat zijn de kosten rieten kap?’’ als u contact met ons opneemt kunnen wij het voor u uitrekenen in een handomdraai. Wij houden rekening met eventuele problemen die zouden kunnen ontstaan en handelen hier van te voren goed op. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de beste kwaliteit krijgt geleverd op een snel tempo zonder addertjes onder het gras!

De rietdekkers zeeland die bij ons werken zijn erg bekwaam en hebben zeer veel verstand van de zaken. Als u tijdens de verbouwing nog onduidelijkheden heeft, kunt u het simpelweg aan één van de medewerkers vragen. Zij zijn uiterst goed opgeleid en geïnformeerd voor iedere klus. Hierdoor zijn ze ook een stuk sneller klaar omdat ze bij eventuele problemen niet eerst hoeven te overleggen met de zaak. Ze weten op iedere situatie in te spelen waardoor u zorgeloos kan gaan genieten van uw mooie, nieuwe dak!

 

https://www.rietwerk.nl/