NLCSA.nl
Image default
Groothandel

Muurstickers in de woonkamer voor een thematische kamer

Steeds meer mensen kiezen voor een thematische invulling van het interieur middels muurstickers in de woonkamer of fotobehang van een stenen muur. Valt jouw interieur bijvoorbeeld binnen een industrieel karakter, dan wil je dit laten doorwerken aan de wand en daarin vormt fotobehang van een stenen muur echt een onderscheidende en unieke factor. Maar ook als je gaat voor vrolijke lentekleuren zijn er middels de fraaie muurstickers in de woonkamer interessante opties. Zo creëer je een eigen stijl en karakter in één van de belangrijkste ruimtes van je huis. Inspiratie zou je nu alvast kunnen op doen door te kijken op De Fabriek Muurstickers. Heb jij al een uniek idee met betrekking tot de invulling voor je woonkamer?

Muurstickers voor uw woonkamer: waaraan kan je denken?

Een muursticker kan volledig op maat worden gemaakt. Wil je niet de hele wand afplakken, dan kan je ook kiezen voor de meer subtiele muursticker. Hierop staat bijvoorbeeld een korte tekst of een kleine afbeelding die precies de lading dekt. Maar ook voor het vullen van de gehele muur zijn er stickers op maat verkrijgbaar. Wil je juist wel het interieur voor een groot deel laten bepalen voor hetgeen er op de sticker staat, dan kies je natuurlijk voor muurstickers in de woonkamer die over de volledige lengte en hoogte passend zijn. De keuze voor deze muurstickers in de woonkamer is wel een belangrijke, want hier kijk je de komende jaren vrijwel dagelijks tegenaan én de stickers bepalen de sfeer die je wilt creëren in de woonkamer. Een totaal nieuwe en authentieke look krijg je door te kiezen voor fotobehang van een stenen muur, al dan niet in diverse kleurtinten.

Geen inspiratie? Wacht maar tot je enkele voorbeelden ziet!

Muurstickers in de woonkamer doen je misschien denken aan een willekeurige studentenkamer, maar we hebben het hier over hypermoderne toepassingen voor iedere hedendaagse woonkamer. Muurstickers geven sfeer en karakter een woning en al helemaal aan de woonkamer. Dit kan je als leidraad nemen voor de invulling van het interieur. Geen standaard witte muur, maar de input van fotobehang van een stenen muur in één of meerdere ruimtes van het huis. Jouw woning, jouw sfeer en interieur.