NLCSA.nl
Image default
Groothandel

Eenvoudig vanuit uw stoel inkt bestellen

Het is een alom bekende situatie op kantoor of thuis. U wilt iets gaan printen, maar de printer werkt niet meer! Geen papier meer in de lade, een storing in de software of de inkt is simpelweg op. Dan is het handig om wat spullen op voorraad te hebben liggen, zoals inktpatronen en printpapier, zodat u snel weer verder kunt met uw bezigheden. Go4Inkt is een webshop waar u verschillende soorten inkt kunt bestellen op snelle en eenvoudige wijze, tegen scherpe prijzen.

Welke soorten inkt zijn er allemaal verkrijgbaar?

Bij Go4Inkt heeft u keuze uit een zeer ruim assortiment om inkt te bestellen. Maar waar moet u allemaal op letten bij inkt bestellen? Allereerst is het belangrijk om goed te kijken naar het type printer dat u heeft en welke inktcartridges daarin geplaatst moeten worden. Er bestaan bijvoorbeeld inkjetprinters die gebruikmaken van vloeibare inkt en laserprinters die gebruik maken van een toner. Inkt toner is een fijn poeder wat op het papier wordt gedrukt. Deze cartridges zijn niet met elkaar verwisselbaar; u moet dus goed kijken welke soort u nodig heeft! Iedere soort inkt heeft zijn eigen droogtijd, helderheid, kleur en dikte die kenmerkend zijn.

Een bestelling plaatsen bij dé webshop voor inkt en cartridges

Go4Inkt is dé webshop waar u eenvoudig inkt en cartridges voor uw printer kunt bestellen tegen scherpe prijzen. Bovendien hanteren zij lage verzendkosten, zodat u altijd ontzettend voordelig uw inkt in huis heeft. Weet u niet zeker welke printer u thuis of op kantoor heeft staan? Dan staan de deskundige medewerkers van Go4Inkt voor u klaar met een passend advies. Geef door welk model of merk printer u heeft, dan gaan zij op zoek voor de passende inkt in cartridge- of tonervorm zodat u deze kunt bestellen. Kom nooit meer zonder inkt te zetten, plaats uw bestelling!

https://www.go4inkt.nl/