NLCSA.nl
Image default
Groothandel

Emmer met deksel 10 liter

Over een paar maanden is het zover: dan viert de Stichting Bodhi haar 20-jarig jubileum. Deze stichting van lieve mensen die het boeddhisme bestuderen zou het leuk vinden om aan de leden een mooie gadget te geven. Om te danken voor het volgen van de filosofische lessen en alle giften die ze van haar leden hebben mogen ontvangen. De secretaris van de stichting mag per lid een paar euro uitgeven en ze heeft bedacht een emmer met deksel 10 liter te overhandigen tijdens de festiviteiten. Symbolisch een lege emmer, het boeddhisme staat immers voor de leegte, die de leden thuis naar believen kunnen vullen met spulletjes die ze bij hun diverse hobby’s gebruiken.

Geschikt voor alles

Aannemersbedrijf De Steen heeft de laatste woningen van een nieuwe wijk in het landelijke dorpje Gamaardoor opgeleverd. Omdat de samenwerking met de toekomstige bewoners, het gemeentebestuur en de makelaar zo prettig is verlopen wil Piet de Steen van Aannemersbedrijf De Steen de betrokkenen een emmer met deksel 10 liter geven. Piet bestelt de emmers met deksel online bij verpakkingswebwinkel.nl. Bij deze webwinkel kun je ook met tekst of foto bedrukte emmers met deksel 10 liter kopen. Hoe meer emmers je bestelt, hoe hoger de korting en hoe lager de prijs.

 

Voor iedereen een emmer met deksel 10 liter

De solide emmers met deksel zijn ook per stuk te bestellen, als je er maar eentje nodig hebt bijvoorbeeld. Tien, vijfentwintig of honderd stuks mag wel natuurlijk, maar hoeft niet! Ze zijn trouwens perfect af te sluiten met de handige sluitclip.