NLCSA.nl
Image default
Groothandel

Tegels en andere bouwmaterialen voor de perfecte badkamer of keuken

Bent u opzoek naar bouwmaterialen en tegels voor uw verbouwing uw van keuken en/of badkamer? Voor al deze zaken en meer kunt u bij Van Noort terecht. Deze specialist onder de bouwwinkels beschikt over een zeer uitgebreid assortiment. Dit grootse assortiment maakt het mogelijk om de perfecte keuze te maken voor uw verbouwing. Met het kiezen van een tegel kunt u een bepaalde stijl aan uw badkamer of keuken geven. U kiest bijvoorbeeld voor een robuuste tegel, een industriële stijl, of een fijne tegel voor een meer klassieke badkamer of keuken. Met de tegelkeuze bepaalt u in grote mate de sfeer in de kamer. Het is hierom van groot belang om goed over het soort tegels na te denken. U kiest zelf de mooiste tegels die perfect passen in uw woning.

Bij deze specialist doet u inspiratie op, bekijkt u het grootse assortiment aan tegels én komt u tot nieuwe inzichten

Van Noort beschikt over een showroom van meer dan 100m2. Hierbinnen staan diverse badkamer- en keukenopstellingen. Door het bekijken van deze verschillende opstellingen kunt u de nodige inspiratie opdoen voor uw woning. Er is personeel aanwezig waar u bij terecht kunt met de nodige vragen. U zult tot nieuwe inzichten komen waardoor uw verbouwing nog beter uit zal vallen. Wanneer u de showroom bezoekt, zult u diverse kasten met in totaal meer dan 1.250 verschillende wand- en vloertegels aantreffen. Ook kunt u er maar liefst twintig verschillende badkamer opstellingen bewonderen. Sinds kort is er ook een showroom vol bouwmaterialen te bezichtigen.

Ook na aanschaf helpt deze specialist u verder

Ook nadat u een keuze hebt gemaakt uit de diverse bouwmaterialen, kunt u terecht bij Van Noort. Van Noort kan u namelijk ook helpen bij de uitvoering van verschillende verbouwingswerkzaamheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van voegwerk of het leggen van een tegelvloer? Bij Van Noort kunt u voor deze en nog veel meer bouwwerkzaamheden terecht.