NLCSA.nl
Image default
Eten en drinken

Bestel je eventcatering eenvoudig online

Catering regelen in Utrecht

Die gezellige gemeente kent altijd wat te doen. Zo geniet Utrecht talloze bezienswaardigheden en een gezellige centrum die u op uw dagje vrij kunt bezoeken. Wilt u meer te weten te komen over wat er te beleven is in Utrecht? Bekijk dan deze site. Met zoveel leuks te doen, verbaast het u vast niet dat velen zoekend zijn naar een online traiteur, die van de hoed en de rand weet. Of u nu een bedrijfsfeestje host of een particulier feestje houdt. Voor de meest zalige maaltijden uit Utrecht komt u bij Happie. Maaltijden boeken voor jouw feestje of voor een zakelijke event, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doet iedereen via Happie Delivery Catering. In onze online winkel heeft u uw lievelingsgerechten eenvoudig besteld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie allemaal in Utrecht? U zit hier helemaal goed voor heerlijke lunches, de meest unieke party snacks, de meest tongstrelende diners, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het grillen en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zowaar de afwas wordt geregeld. Dat klinkt toch geweldig?


 

Welke soorten catering leveren wij allemaal in Utrecht?

Er zijn super veel keuzes bij Cateraar Happie Delivery . Zo kunt u de volgende soorten catering bij ons bestellen

Lunch bestellen in Utrecht

De beste Lunches bestel je Happie  Delivery in Utrecht. Voor allen is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, verse salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een gezondere wereld. 

High Tea bestellen in Utrecht

Heeft u behoefte aan iets uniekers dan een ordinaire lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse menus bommetje vol met zalige hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en smakelijke broodjes met humus. Te regelen voor grote groepen of kleinere feestjes. Heeft u dieetwensen? Wij houden er vanzelfsprekend rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen moeite. 

Buffet bestellen in Utrecht

Buffetten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende dinners van Utrecht ,durven wij wel te zeggen. De keuze online is reuze. U vindt van Italiaanse maaltijden tot visbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welke gerechten wij aan uw gasten leveren.

BBQ catering in Utrecht

Wilt u een super gezellig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering. Dit kan u van A tot Z door ons laten verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De BBQ-pakketten worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen in Utrecht

Zalige en authentieke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Utrecht in de webshop van Happie. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal.De borrelhapjes worden geleverd in alle steden van ons land

Tapas bestellen in Utrecht

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapasbuffet dat perfect past bij uw bijeenkomst.