NLCSA.nl
Image default
Eten en drinken

Your choice catering Almere

Your Choice Catering Almere

Wil je een feest organiseren dat een unieke uitstraling heeft? Waar je op de dag zelf alle zorgen uit handen kunt geven? Dan is Your Choice Catering Almere jouw partner. De klant is koning, en de maker van alle keuzes tot in detail. De uitstraling van je evenement kun je ook aan hen overlaten. Er zijn niet alleen veel culinaire mogelijkheden, maar ook de aankleding kent vele opties. Sta- of zittafels, stoelen, partytenten of tapinstallaties. Je kunt een vrijblijvend gesprek aanvragen via het contactformulier op de website. Dan kun jij je wensen kenbaar laten maken.

 

Tot in de puntjes

Je houd zelf de controle over ieder detail van je evenement. Alles zal vlekkeloos verlopen en tot in de puntjes worden verzorgd als je voor Your Choice Catering Almere kiest als organisatie partner. Het vakkundig personeel zal jou en je gasten de hele tijd bedienen met een lach. Tijdens een buffet of diner wordt er aan jou en je gasten uitgelegd waar de gangen uit bestaan en welke samenstelling de gangen kennen. Dit is net het beetje extra aandacht wat jij en je gasten verdienen. Waar jij waarde aan hecht, zal terug te zien zijn in de catering en aankleding. Your Choice Catering Almere zal je niet teleurstellen.

 

Ludiek feest

Wil je een ludiek tintje geven aan je bedrijfsopening of bedrijfsfeest? Dan kun je bijvoorbeeld een pannenbierfeest geven. Dit is een traditie uit de bouw waarbij er bier geschonken wordt op kosten van de opdrachtgever. Een Caribisch feest of een oer-Hollands feest is ook mogelijk, het buffet wordt hier geheel aan aangepast. Op de website http://www.cateringservice-almere.nl/ kun je alle opties vinden.  Voor themafeesten ben je dus bij Your Choice Catering dus ook aan het juiste adres. Zo kun jij je collega’s ook op een informele manier leren kennen. Zie je jouw thema er niet bij staan op de website? Dan is het bedrijf altijd bereid om in overleg zo goed mogelijk tegemoet te komen aan jouw wensen.

 

Materiaal

Van kandelaren tot vloeren, van bloemstukjes tot haringkar, je kunt het zo gek niet bedenken of Your Choice Catering kan het inhuren voor jou. Zowel groot als klein materiaal is te huur tegen een scherpe prijs. Voor de kinderen is er een popcornmachine of suikerspinmachine beschikbaar. Het materiaal wordt op locatie bezorgd en opgesteld. Aan het einde van het evenement worden de spullen ook weer opgeruimd en opgehaald. Je hoeft je dus nergens druk om te maken. Bovendien kom je niet voor verrassingen te staan, want alles kent vaste prijzen.

http://www.cateringservice-almere.nl/huwelijk.html