NLCSA.nl
Image default
Eten en drinken

Verschillende restaurants bezoeken in een wandeling

Je lievelingsrestaurant ken je nu inmiddels wel. Het is tijd voor wat nieuws en dan bedoel ik ook echt iets nieuws. De culinaire wandeling. En wat dat is? Een uitgebreide wandeling door een stad of dorp waarbij jouw smaakzintuigen uitgedaagd worden. In ongeveer 5 restaurants word je heerlijk verwend met de mooiste spijzen en heerlijkste wijnen. En tussendoor geniet je van al het moois dat deze stad te bieden heeft. Dat is een bijzondere ervaring die je natuurlijk deelt met je liefste vrienden of leukste collega’s.

 

De restaurants zijn zorgvuldig geselecteerd

De restaurants die je bezoekt tijden de culinaire wandeling zijn allemaal speciaal geselecteerd voor deze wandeling door WijnSpijs. Je kunt ervan op aan dat hier met passie en overgave gewerkt wordt. Een handige manier om veel verschillende smaken en keukens te proeven.

Zo leer je een stad niet alleen beter kennen op historisch gebied maar vooral ook op culinair gebied. In Nederland zijn er zo ontzetten veel mooie steden en dorpen. Ieder met z’n eigen kenmerken en trekpleisters. Er is dus nog zo veel te beleven en ontdekken in Nederland. En dat kun je nu uitstekend combineren met een ontdekkingstocht naar de leukste restaurants van Nederland.

Je wandelt met je gezelschap op je eigen tempo door de stad. Alle uitgekozen restaurants rekenen op je komst en je zult je dan ook zeer welkom voelen. Voor iedere gang word je zeer gastvrij onthaald.  En natuurlijk kom je niet alleen voor het culinaire eten, je wilt immers ook graag iets lekker drinken. De restaurants serveren allemaal een passende wijn bij ieder gerecht. De hele avond is perfect in balans.

 

In meer dan 40 steden

WijnSpijs organiseert de Culinaire Wandelingen in meer dan 40 steden. Van de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Groningen tot kleine intieme dorpen als Enkhuizen, Hoog Soeren en Wijk bij Duurstede. Jouw favoriete stad of dorp zit er vast tussen. Alle restaurants die hiervoor geselecteerd zijn hebben het WijnSpijs-keurmerk. Hierdoor heb je de garantie dat het een culinair uitje wordt op het lekkerste niveau.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan op de website van Wijnspijs.nl. Wandelen én restaurants bezoeken. Dat is pas echt genieten.

https://www.wijnspijs.nl/restaurant/