NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Reinigen elektronica Met een ultrasoon bad

Reinigen elektronica Met een ultrasoonbad written by: Megapin Ultrasone baden is uitgegroeid tot één van de meest populaire manieren om bad elektronica. Het proces bespaart tijd en verbetert de resultaten zonder afbreuk te doen aan de veiligheid. Laten we eens een snelle blik op hoe een ultrasone elektronica bader effectief kan worden gebruikt voor printplaten,rvs profielen PCB’s, en elektrische assemblages.
Ultrasone zwemmers nu spelen een cruciale rol in de printplaat en elektronica-assemblage proces. Een ultrasone printplaat bader helpt SIR testresultaten te verbeteren terwijl het verminderen van rework en het verbeteren van de betrouwbaarheid.
Een ultrasone bader kan soldeerpasta en fluxresten veilig en effectief te verwijderen van de post-circuit opnieuw geplaatste assemblages. Als u met behulp van een ultrasone bader aan PCB’s na golf solderen bad, is het het makkelijkst om binnenkort beginnen na het solderen. Zorg ervoor dat u toestaan ​​dat de platen afkoelen onder 70 � C voordat het ultrasone PCB baden proces.
In het verleden, ultrasone zwemmers bediend op een enkele frequentie, en het bleek dat bepaalde onderdelen in elektrische assemblages te lijden schade als gevolg van de harmonische trillingen opgezet door de ultrasone wave.ultrasonic printplaat PCB bader echter ultrasone zwemmers met frequentie “vegen” hebben ontwikkeld die snel en betrouwbaar bad elektrische eenheden zonder schade. In de Sweep-modus, wordt de frequentie continu varieerde enigszins, waardoor de potentieel schadelijke staande golf.
Hoewel er kan een punt van zorg in het verleden over ultrasoon baden elektrische componenten zijn geweest, zou de frequentie vegen vermogen van de huidige ultrasone elektronica zwemmers elke trepidations verlichten toekomst. Van het gebruik van een ultrasone badgast op printplaten helemaal naar kleine elektrische componenten, het baden proces is nu sneller en veiliger dan ooit.
Als u regelmatig bad elektronische onderdelen, een ultrasone elektronica bader is de beste tool voor de job. Het gemeenschappelijk belang is dat de ultrasone zwemmers gevoelige componenten zal vernietigen. Echter, de vooruitgang in de ultrasone technologie deze zorg door het vervangen van de enkele frequentie golflengte versoepeld benadering bekende elektronische onderdelen-met een variabele frequentie aanpak, genaamd schaden “vegen.” Dit voorschot in ultrasone technologie heeft niet alleen geleid tot lagere productiekosten, maar heeft bewezen betrouwbaarheid te verbeteren, waardoor de garantie te verlagen ook.
Op het gebied van elektronica, elk circuit board, PCB’s, en elektrische installatie is afhankelijk van precisie vakmanschap, zonder ruimte voor imperfectie. In het verleden, de ultrasone baden van elektrische componenten niet levensvatbaar. Bepaalde elektronische componenten ondergedompeld in een ultrasoon bad zou worden beschadigd door de harmonische trillingen opgezet door de single-frequentie ultrasone golven. In de Sweep-modus, wordt de frequentie continu varieerde enigszins, waardoor de potentieel schadelijke staande golf. Daarnaast Sweep technologie biedt uniformere baden delen door het elimineren van “dode zones” waarin geen cavitatie optreedt in het bad. Cavitatie is de vorming en Energievrijlatende implosie kleine vacuüm gevulde belletjes gegenereerd door de ultrasone golven.
Het duurt een professional te weten een professional. Onze medewerkers op iultrasonic.com begrijpt de technische behoeften van professionals in elke branche on-the-job. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste ultrasone baden apparatuur en betrouwbare leveranciers. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de producten die u nodig hebt, wanneer je ze nodig hebt.

https://vangeenen.nl/