NLCSA.nl
Image default
Mode en Kleding

Bedrukte sweaters

Sweater bedrukken

Bijna iedereen heeft wel eens in een team gezeten. Als het niet op vakantiewerk was, dan was het wel een bijbaantje. IK hoop dat u daar net zulke leuke ervaringen aan overgehouden heeft als ik. Bij mij ontstond er eens een hechte band binnen het team op het vakantiewerk in Frankrijk. Daarom bedacht het personeel een actie op te zetten om die hechtheid uit te stralen. Iedereen kocht het zelfde vest en liet daar de naam van de camping op de rechter mouw bedrukken en de voornaam op de rug.

Het zijn mooie momenten wanneer ik de foto’s terug zie en zie dat iedereen onderdeel was van een hecht team dat samen een geoliede machine was en iedereen met de neus in de zelfde richting stond. Die eenheid werd onder andere gecreëerd door de uniformering die het personeel zelf aandroeg. Iedereen voelde zich waardig dat hij of zij dat mocht dragen. Daarnaast gaf het ook nog eens veel opheldering voor de gasten. Zij hoefden nooit meer te zoeken naar campingpersoneel. Die waren duidelijk zichtbaar.

Toen we de sweaters lieten bedrukken was het uiteindelijk best duur aangezien we dit voor 17 personen moesten doen. Daarbij duurde het ook nog eens 2 weken voordat we de bedrukte sweaters binnen hadden. Typisch Frans vind ik dat. Sweater bedrukken is niet zomaar iets!

Bij veel Nederlandse Websites leveren ze bedrukte sweaters die goedkoper zijn en sneller kunnen worden geleverd. Verder doen ze ook niet moeilijk om grote aantallen met verschillende bedrukkingen te drukken. Dat is een groot voordeel. Als we hier in Nederland vakantiewerk hadden gedaan hadden we de shirts bij een Nederlandse website besteld die zijn veel beter.

Veel Nederlandse websites gaan niet voor kwantiteit maar kwaliteit. Dit zie je overal terug in het bedrijfsleven. Liever één zeer tevreden klant dan 10 ontevreden klanten. Dit is iets wat veel bedrijven in het buitenland vergeten. De buitenlandse bedrijven denken een sweater even snel te bedrukken en leveren vervolgens iets wat niet naar de wens van de klant is. Dat willen we in Nederland niet. Hier loopt de marketing ver voorop ten opzichte van zuidelijke landen. In Nederland wordt goed geluisterd naar wat jij wilt. Daar proberen bedrijven gepaste voorbeelden bij te geven door voorbeelden via de mail of telefoon toe te sturen.

Mocht u dus ooit eens de behoefte hebben om een uniformeel verband aan te gaan met uw personeel of team om u heen? Zorg er dan voor dat u het drukwerk in Nederland laat doen. Ook al zit u in het buitenland.

http://www.shirtsenzo.nl