NLCSA.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

bibliotheek systemen

Voor moderne bibliotheek systemen moet u bij Dialoc ID zijn

De grote mate van digitalisering en automatisering waar de gemiddelde Nederlander dagelijks mee te maken krijgt heeft ook z’n effect op het wensenpatroon. Mensen zien dat zaken dankzij nieuwe technieken steeds makkelijker en eenvoudiger afgehandeld kunnen worden en verwachten eigenlijk eenzelfde aanpak in de bibliotheek.

Bent u er klaar voor om aan die vraag tegemoet te kunnen komen? Voldoet de automatisering van het uitleenproces bijvoorbeeld nog wel aan de huidige eisen van de tijd. Of zijn er mogelijkheden om het proces nog gebruikersvriendelijker te maken? De bibliotheek systemen van Dialoc ID Library kunnen er in dat kader voor zorgen dat u die omslag uiterst succesvol maakt.

 

De bibliotheek systemen vergemakkelijken werkzaamheden

Dialoc ID is puur en alleen gespecialiseerd in het ontwikkelen van bibliotheek systemen. Dat specialisme heeft als voordeel dat we goed begrijpen wat voor processen er op werkvloer van bibliotheken afspelen. Die kennis wordt ingezet voor oplossingen die nauw aansluiten op reeds bestaande structuren, met als voordeel dat ze een stuk minder tijdrovend en arbeidsintensief worden.

Daarbij houden we er terdege rekening mee dat reeds bestaande werkprocessen in uw organisatie niet volledig overhoop worden gegooid. Dit laatstgenoemde feit vergemakkelijkt de integratie van deze systemen.

 

Dankzij hybride-systemen staps voor stap moderniseren

De meest moderne bibliotheek systemen werken vandaag de dag volgens de RFID-techniek. Maakt uw bibliotheek op dit moment echter nog steeds gebruik van de EM (elektromagnetische) technologie, dan betekent dat niet automatisch dat u daar meteen vaarwel tegen hoeft te zeggen op het moment naar RFID over wilt stappen.

In het assortiment treft u namelijk ook hybride-systemen aan, die met beide technieken overweg kunnen, zodat u helemaal in uw eigen tempo de overstap naar RFID kunt maken. De specialisten van Dialoc ID geven u graag vrijblijvend advies op maat, zodat u de beste vervolgstappen richting een moderne automatisering kunt maken.