NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Een incassobureau no cure no pay inschakelen loont echt!

Incassobureau No Cure No Pay

MKB ondernemers heb je in alle soorten en maten.  In de detailhandel, de industrie, de visserij, etc. etc. Vaak is het bedrijf dan al jaren in familiebezit. Een familiebedrijf noemen ze dat dan .  De meeste van deze ondernemingen bestaan al decennia lang. Soms kunnen deze bedrijven ineens door allerlei factoren in de problemen komen. Bij boerenbedrijven is dit onlangs nog gebeurd. Europese wetgeving heeft er voor gezorgd dat veel boeren dan in de problemen kwamen. De volgende generaties zijn daarna doorgaans niet meer bereid om de onderneming over te nemen. Maar ook veel MKB bedrijven komen tegenwoordig door de economische crisis daarna in de problemen. Facturen blijven daarop steeds maar langer onbetaald. Hierdoor raken vervolgens veel bedrijven in de problemen. Overgaan tot Incassobureau No Cure No Pay wordt daarop tegenwoordig ook veel gedaan.Een lening van de bank kan vervolgens voorkomen worden.

Zijn debiteur kan daarna failliet gaan.  Als eerste worden betaald deze die het hardst achter hun factuur aan gaan.

No Cure No Pay, is dan de standaard werkwijze van de incassospecialist.  Indien er niets binnengehaald wordt dan ben je hen vervolgens ook niets verschuldigd.

Kleine facturen kunnen dan ook gewoon aangeboden worden. Dossierkosten worden daarna bijna nooit meer in rekening gebracht.

Indien er daarna niet betaald wordt, kan er een gerechtelijke procedure opgestart worden.  Zo kan er dan alsnog betaling afgedwongen worden. Bijvoorbeeld door middel van beslaglegging op loon.  De kosten voor procederen zijn de laatste jaren wel fors omhoog gegaan.

Wanneer debiteur niet dan meer op het opgegeven adres woonachtig is. Dan doet het incassobureau onderzoek naar het juiste adres van debiteur. Een goed incassobureau berekent hiervoor daarna verder geen kosten.

Ook met debiteurenbeheer kan Een incassopartij het bedrijf daarna van dienst zijn.  Een laatste aanmaning laten versturen noemen ze ook wel een pre incasso.  De kosten variëren per incassobureau.

Een incasso opdracht bij een Incassobureau No Cure No Pay aanbieden

Wanneer de MKB’er zijn keus heeft gemaakt. Dat de nota daarop geïncasseerd zal moeten worden. De rekening moet vervolgens naar de incassospecialist gebracht worden. Bij een goed incassobureau kan dit ook online. Online moet er vervolgens het een en ander worden ingevuld. Waaronder alle gegevens van de factuur. Vervolgens gaat het incassokantoor daarna met het dossier aan de slag.  De schuldenaar  krijgt ook nog incassokosten te betalen. De hoogte daarvan wordt vervolgens bepaald door de wet. Betaalt de schuldenaar de nota daarna. Dan vind de financiële afwikkeling zo snel mogelijk plaats. Maar wat als de klant  nou vervolgens nog niet betaalt? Dan bestaat de mogelijkheid om de schuldenaar  via de rechter aan te pakken. De kosten die hieruit daarna voortvloeien kunnen zeer hoog zijn. Je moet je vervolgens dus altijd goed afvragen of je het dat waard vind.

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-no-cure-no-pay.html