NLCSA.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

VVE Beheren

VvE beheren

Wanneer u vastgoed ondernemer of in een vereniging van eigenaren zit hebt u vaak te maken met administratie, financiën, organisatie en technisch onderhoud. Deze onderwerpen nemen veel tijd in beslag. Daardoor kan het u belemmeren om de organisatie laten groeien. Het onderhouden van de organisatie vergt al snel 100% van de tijd die u beschikt. Dan is er uiteraard geen tijd meer voor ontwikkeling.

Daarom is het VvE beheer Groningen opgezet voor het ondersteunen van vastgoed ondernemers in de noordelijke provincies. Inmiddels is het VvE beheer uit Groningen al groot geworden, daarom kan de beheerder ook veel werkzaamheden uit handen nemen.

De werkzaamheden worden ondergebracht in 3 pakketten. Het eerste pakket zorgt voor de administratie en financiën. Door dit pakket aan te schaffen wordt de Ledenadministratie, Incassobeheer, Online financieel overzicht, Jaarrekening, Factuurmanagement, Archivering en het budget voor bewaking systemen opgezet.

U kunt zich voorstellen dat wanneer al deze taken voor u worden gedaan dat er veel tijd vrij komt. Dat is ook zo. Het doel van de VvE beheer Groningen is het laten groeien van vastgoed ondernemers en verenigingen van eigenaren. Daarom bieden ze niet alleen een administratief en financieel pakket maar ook een pakket voor onderhoud.

In het pakket voor onderhoud wordt alles verzorgd wat met onderhoud te maken heeft. Denk aan werving van aannemers en de controle op werkzaamheden. Dit moet er voor zorgen dat u zelf minder de deur uit hoeft en minder tijd kwijt bent aan heen en weer reizen.

Verder levert de VvE beheerder uit Groningen ook nog een 3e pakket. Namelijk het pakket voor organisatie en ondersteuning. In dit pakket zit de organisatie voor algemene ledenvergaderingen en het ondersteunen in juridische zaken. Ook de administratie bij de Kamer Van Koophandel zit daar bij inbegrepen.

Daarnaast probeert het VvE beheer Groningen Verenigingen van Eigenaren te ondersteunen met tips over het besparen van geld. De bewoners hebben door de crisis minder te besteden en daardoor zullen ze minder snel kiezen voor een woning met hoge VvE kosten. In Groningen proberen ze scherp geprijsd te blijven maar geen kwaliteit in te leveren. Sterker nog, de VvE beheerder uit Groningen wil iedere dag verbetering zien. Niet alleen de vastgoedeigenaren en verenigingen van eigenaren moeten groeien volgens de het VvE beheer Groningen, maar zij zelf ook. Zo kunnen nog meer verenigingen van eigenaren effectief geholpen worden.

Nu weet u wat VvE beheer precies is. De keuze is nu aan u. Gaat u voor groei, of het oude patroon?

http://www.intenda.nl